A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

Вітаємо «Сильних, спритних та гнучких»!

Дата: 07.02.2022 16:37
Кількість переглядів: 58

Вітаємо «Сильних, спритних та гнучких»!

        З10 листопада до 10 грудня 2021 року Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та Сумським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту проводився обласний спортивно-масовий онлайн-захід серед учнів закладів освіти Сумської області «Сильні, спритні та гнучкі».

       За умовами заходу учасники мали надіслати відео, на якому вони або демонструють рухові активності, пов’язані з використанням м’язової сили (номінація «Сильні»), або виконують координаційні елементи, вправи на рівновагу, влучність (номінація «Спритні»), або показують елементи, пов’язані з рухливістю в суглобах (номінація «Гнучкі»). 

        Загалом у заході взяли участь 456 учнів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, із них у січні 2022 року було визначено 72 кращих учасників.

       До обласного спортивно-масового онлайн-заходу «Сильні, спритні та гнучкі» долучилися 2 учні Орлівської філії Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 «ліцей» та 4 учні Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 «ліцей», із них троє увійшли до списку кращих і були відзначені цінними подарунками.

      Кращими у номінації  «Сильні» стали Ніконова Анастасія та Єсманчук Максим! Номінація «Спритні» підкорилася Гордієнку Івану!

       Подяками відділу освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради за участь у заході відзначені учні Орлівської філії Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 «ліцей» Ганза Максим і Кашкер Максим, та учениця Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 «ліцей» Ніженець Вікторія.

       Пишаємося цілеспрямованими активними, небайдужими учнями та вчителями! Бажаємо здоров’я і майбутніх перемог у спорті й по життю!

https://www.youtube.com/watch?v=GHlk3egpvpY

https://www.youtube.com/watch?v=YgrdAe7mqd0

https://www.youtube.com/watch?v=y32IN_WnAm8


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано