A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

Новини

Шукаємо активну молодь

Привіт-привіт! На зв'язку команда Будуємо Україну Разом 👋 Раніше ми комунікували щодо втілення спільних активностей і зараз поспішаємо запросити вас до ще однієї ініціативи з підсилення громад, а саме - програми обмінів ТамБУР! Беріть участь та вивчайте досвід нашої громадської організації у залученні молоді до будівничих активностей різного формату. А ще там ви познайомитеся із представниками інших громад, поговорите про спільне, визначите виклики та поділитесь, як їх вирішуєте. Уявіть скільки користі принесе вам ця зустріч 🔥 ❗️Після участі у ТамБУРі частина команд отримає можливість втілити кількаденну (1-3 дні) волонтерську активність (БУРчик) у своїй громаді. Це допоможе на практиці засвоїти набуті знання. Умови участі: ✔️ Для представників з Сумської, Харківської, Донецької, Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей. ✔️ Від однієї команди може податись 1-2 учасники/-ці. ✔️ Маєте ідею для БУРчику (невеликий об'єкт, до відновлення якого прагнете залучити молодь). Дати ТамБУРів для активістів з: 📌 Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей пройде у Київської області. Можна податись на одну із дат: 10-13 березня або 13-16 березня. 📌 Сумської, Харківської та Донецької областей пройде у Чернігівської області. Можна податись на одну із дат: 18-21 лютого або 21-24 лютого. Заповнити заявку можна за посиланням: https://forms.gle/JHTiDnZmbt6EjXhX8 👆 Реєструйтесь, навчайтесь та відновлюйте свої громади! Проєкт реалізується за фінансової підтримки канадської Програми підтримки миру та стабілізаційних зусиль Міністерства міжнародних справ Канади.

11:26 08.02.2024

Документальний проект "Незламні діти.Я чекаю"

     Документальний проект "Незламні діти.Я чекаю" розповідає історії українських дітей, які побачили війну на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань. Проєкт документує свідчення дітей про воєнні злочини рф проти українського народу та людяності.

17:02 17.10.2023

Інформаційні матеріали з питань протидії торгівлі людьми

Торгівля людьми – здійснення з метою експлуатації вербування, перевезення, передачі, приховування чи отримання людей шляхом погрози силою або її застосування чи інших форм примусу, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою чи вразливістю стану або шляхом підкупу у вигляді платежів чи вигод для одержання згоди особи, яка контролює іншу особу. Таке визначення торгівлі людьми дає ”Протокол з попередження торгівлі людьми, особливо жінками і дітьми”, який доповнює Конвенцію ООН про боротьбу з транснаціональною організованою злочинністю.Форми експлуатації та вербування активно змінюються, що вимагає реагування та інформування громадян.

08:08 01.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано