A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

1 червня 2022 року у Свеській селищній територіальній громаді проводились святкові заходи присвячені Дню захисту дітей.

Дата: 01.06.2022 09:45
Кількість переглядів: 54

               1 червня 2022 року у Свеській селищній територіальній громаді

проводились святкові заходи присвячені Дню захисту дітей. Біля приміщення КЗ «Свеський центр культурних послуг» була виділення окрема локація для проведення майстер-класів, де кожен присутній міг проявити свої творчі здібності. Також була представлена фотозона.

        Дякуємо театральному гуртку, який продемонстрував свої вміння та таланти. На дітей очікувала ігрова програма, на якій вони отримали гарний настрій та багато усмішок. Завершилося свято дитячою дискотекою та смакуванням попкорна.

     В рамках святкування Дня захисту дітей Свеська селищна публічна бібліотека організувала творчу виставку «Територія щасливого дитинства». Також була оформлена для перегляду тематична поличка «Знову сміється літо» у Орлівській сільській бібліотеці. Всі діти села взяли участь у калейдоскопі розваг «Незабутня мелодія дитинства» яку підготувала Княжицька сільська бібліотека.

     Висловлюємо вдячність організаторам та учасникам заходу. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах, як промінь світла та літнього тепла!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано