A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.08.2022 10:10
Кількість переглядів: 55

ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

      Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України. Зараз, в умовах повномасштабної варварської кривавої війни, коли ворог прагне не тільки захопити нашу землю, а й знищити українців як націю, цей день набуває ще більшого значення.

    Напередодні свята Свеська селищна ткриторіальна громада відзначила День Незалежності України волейбольним турніром.

Під час урочистого відкриття турніру Свеський селищний голова Сергій Киркач привітав команди, побажав всім гарної гри та миру, а також дякував нашим Захисникам за можливість проводити змагання.

     Сила нації в її людях, міць держави – у її громадянах! Шлях до перемоги – в єдності! На турнірі для боротьби на спортивному майданчику, але заради дружби і єдності по життю зустрілися кращі волейбольні команди трьох громад Шосткинського району: «Полісся» (смт Ямпіль), «Рідне місто» (м. Дружба) та господарі турніру «Авангард - 1» і «Авангард - 2». Ці спортсмени не раз суперничали по різні боки сітки, при цьому неодноразово грали пліч-о-пліч за одну команду, захищаючи честь району та області.

      У результаті напруженої та видовищної боротьби кубок турніру завоювали гравці команди, які найкраще налаштувалися на гру й змогли показати свою майстерність і професіоналізм. Вітаємо «Рідне місто» (м. Дружба) з перемогою!

       Друге місце посіла команда «Полісся» (смт Ямпіль), на третьому – свеська молодь «Авангард - 1». Команда «Авангард - 2» хоч і не пробилася до трійки призерів, проте здобула прихильність глядачів своєю волею до перемоги та злагодженою роботою.

Ще раз вітаємо переможців та учасників турніру! Миру всім нам після перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано