A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

Привітання та оголошення

ПРИВТАННЯ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

Синій, як море, як день, золотий — З неба і сонця наш прапор ясний. Рідний наш прапор високо несім! Хай він, уславлений, квітне усім! Гляньте, на ньому волошки цвітуть, Гляньте, жита в ньому золото ллють. З жита й волошок наш прапор ясний. З неба і сонця, як день весняний.                                      Олександр Олесь

07:03 23.08.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

     Сьогодні, 28 липня, у День Хрещення Київської Русі ми відзначаємо День Української Державності – свято, символічне для кожного українця.

08:32 28.07.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ РОДИНИ

          З давніх часів родина для українців відігравала надзвичайну роль, це найбільша цінність у житті, джерело життєдайної енергії, надія на щасливе майбутнє. Саме у родині формується характер, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління. Родина не тільки наша незамінна і постійна моральна та матеріальна підтримка, а гармонійний та міцний союз родини і держави – один із найважливіших чинників її процвітання, добробуту й благополуччя громадян.         Тож зичимо кожній родині нашої громади міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

13:59 08.07.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ

Прийміть щирі вітання з нагоди свята Дня Конституції України! Бажаємо нових успіхів у побудові заможної демократичної України. Щиро зичимо доброго здоров'я, родинного благополуччя та життєвих гараздів і мирного неба над головою!

08:32 28.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано