A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

Новини

День захисту дітей

   День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і гідними громадянами своєї країни.

17:59 01.06.2021

Перемога Всеукраїнського рівня

    Протягом 26-29 травня тривав фінальний етап ІІІ Всеукраїнських «Cool Games» – інноваційного українського проєкту, започаткованого Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України і Українською федерацією учнівського спорту.

08:09 31.05.2021

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

09:55 26.05.2021

Вітаємо!!!

          Команда Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 «ліцей» Свеської селищної ради Шосткинського району потрапила до фіналу обласного кіберспортивного турніру з Counter-Strike: Global Offensive “CYBER SUMDU”(шкільна ліга), який проходив у м. Суми 15.05-16.05.2021 року. Наші учні посіли 5 місце серед 8 команд у фінальних боях. Вітаємо з гарним початком і бажаємо перемог у подальшому.  

17:18 19.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано