A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

Новини

Платформа "Знаїмо"

В Україні розпочала роботу платформа про здорове харчування у школах «Знаїмо» – znaimo.gov.ua. Вона є частиною реформи системи шкільного харчування, яка відбувається в Україні за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

17:18 20.01.2022

Свеська територіальна громада отримала ноутбуки для вчителів

        21 грудня 2021 року начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради Наталія ТИМОШЕНКО взяла участь в урочистостях з нагоди отримання сучасної комп’ютерної техніки за національним проєктом «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації, які відбулися у м. Суми. Ноутбуки оснащені всім необхідним для дистанційної роботи вчителя – камерою, потужним процесором і можливістю під’єднання до інтернету. Це дасть змогу зробити освітній процес сучасним і зручним, незалежно від карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19. Ноутбуки найближчим часом будуть передані до закладів загальної середньої освіти Свеської селищної ради.

09:02 22.12.2021

Відзначення Дня місцевого самоврядування на території Свеської селищної ради

   Море квітів, теплі усмішки, піднесений настрій і сердечні вітання. Усе це відбувалося 7 грудня у Свеському КЗ "Палац культури зі спортивною залою та бібліотекою", де пройшли урочистості з нагоди професійного свята народовладдя – Дня місцевого самоврядування.Усіх присутніх зі святом привітали Свеський селищний голова Сергій КИРКАЧ, перший заступник голови Шосткинської районної адміністрації Оксана ТАРАСЮК, заступник голови Шосткинської районної ради Ірина ШАРАМКО, кращих відзначили нагородами.

14:04 10.12.2021

Пледставлення досвіду вчителя Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 "ліцей" Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області

         08.12.2021 Негрій Ірина Олександрівна, учителька історії Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 «ліцей» поділилася досвідом участі у всеукраїнському проєкті «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», основна мета якого навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. Учасникам вебінару були представлені вправи з медіаграмотності, які вчителька інтегрує у свої уроки, формуючи таким чином в учнів уміння критично оцінювати інформацію, розуміння, яким джерелам можна довіряти, що таке фейкові новини та як захиститися від маніпуляцій. Ірина Олександрівна відзначила, що виконання таких вправ дає результати, зокрема, в учнів покращилися вміння орієнтуватися в інформаційному полі, рівень володіння ними комп’ютерними технологіями та вміння опрацьовувати текстову інформацію.

15:15 09.12.2021

Всеукраїнський тренінговий курс "Ефективний менеджмент молодіжних центрів"

    З  метою  забезпечення  сталого  розвитку  мережі  молодіжних  центрів  та  підвищення якості молодіжної роботи в Україні, створення надійної платформи  для розвитку молодіжних центрів та просторів в Україні Міністерством молоді  та спорту України спільно з  управлінням  молоді та спорту Київської  обласної  державної адміністрації у партнерстві з державною установою «Всеукраїнський  молодіжний  центр»  за  підтримки  програми  «Активні  громадяни»  Британської  Ради в Україні та Посольства Великої Британії в Україні планується проведення Всеукраїнського тренінгу з метою навчання представників молодіжних центрів  для  підвищення  рівня  їх  спроможності  та  якості  діяльності,  що  відбудеться  24 – 26  листопада  2021 року у  с. Карапиші Обухівського району Київської області.

10:19 12.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано