A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Свеської селищної ради
Шосткинського району Сумської області

Новини

Заклади освіти Свеської селищної територіальної громади отримали благодійну допому

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив Благодійний фонд "Фортечний", який надав закладам освіти Свеської селищної територіальної громади, що були пошкоджені внаслідок російської агресії, допомогу у вигляді ліхтарів з сонячною батареєю, подовжувачів, конвекторів, нагрівальних матів та генератора.

16:47 18.05.2023

Соціальна реклама з безпеки на транспорті та дорогах

         Міжнародний благодійний фонд «Допомога постраждалим внаслідок ДТП», який уже більше 10 років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей і дорослих та збереження людських життів, рекомендує до ознайомлення соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах за адресою https://dopomogadtp.com.          Соціальні відеороліки «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробі «Безпечна країна» та відповідають вимогам соціальної реклами.

09:37 23.03.2023

Круглий стіл «STEM-освіта від теорії до практики»

          24 березня 2023 року відбудеться Круглий стіл «STEM-освіта від теорії до практики» з метою виокремлення теоретичних засад становлення STEAM-освіти, обговорення актуальних питань освітнього простору STEAM, навчальних STEAM-практик і технологій https://imzo.gov.ua/.../kruhlyy-stil-stem-osvita-vid.../

15:48 01.03.2023

Quiz «FEMMI»

       Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка запрошує учнів до участі в інтелектуальному змаганні Quiz «FEMMI», що проводиться серед школярів Сумської області, які цікавляться математикою, фізикою, астрономією, інформатикою та цифровими технологіями, економікою та маркетингом.

08:46 28.02.2023

День Героїв Небесної Сотні

                                                                                                          Горить свіча і пам’яті сльоза

14:46 20.02.2023

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

                                                                      “Хай слово «Соборність» не буде тільки книжковою фразою, але щоденним                                                                    хлібом та правдивою Ідеєю наших буднів!”

16:31 20.01.2023

Презентація Національної школи управлінців

           28 листопада 2022 року відбудеться презентація Національної школи управлінців – системи підвищення кваліфікації керівників закладів освіти України за участю провідних українських та іноземних експертів.

11:33 28.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідав наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано